Lake mutfak dolapları

Lake mutfak dolapları

Lake Mutfak Dolapları , boyası hassas ve temiz işçilik gerektiren bir modeldir. Lake boyası astarı çok önemlidir son kattan önce atılan astar boyanın kalitesini ortaya çıkarır. Lake mutfak dolap uygulamaları şık ve canlı renk seçenekleri ile mutfaklarınızı apayrı bir dekor verir diğer mutfak dolaplarına nazaran el işçiliği fazla olan lake mutfaklar istediğiniz renk seçeneğinizi özel boya olarak tarzınıza uygun seçebilirsiniz

Organik ahşap tonlarına en yakın kapak modelidir. Geleneksel ahşap kültürünün modern bir temsilcisidir. PVC kaplama usulü ile değil astar ve ahşap boyası usulü ile üretilen lake kapaklar, klasik, eski tarz, kırsal, country tarzda birçok haz yaratır.

ÜST DÜZEY TASARIM SUNAR

Lake kapaklar mdflam ahşabının üzerine atılan su geçirmez astar ve  üzerine lake boyası atılarak üretilir. Özel cnc kesimleri ile birçok farklı tarzda oyma desenler verilebilir. Renk sınırı yoktur. Mutfaklarda genellikle eskinin geleneksel tarzında bir görünüme sahiptirler. Özel boyası su ve nem geçirmez. mutfak dolaplarının parlaklığını Lake mutfaklardan bekleyemezsiniz. Lake Mutfak  Dolapları onlardan çok daha özgün bir stildedir.



WhatsApp WhatsApp Bize Ulaşın